motorschip TRAM - rondvaarten op de IJssel vanuit Deventer en Zutphen

Combineren met andere activiteiten

 

Combineer de vaartocht met een stadswandeling in Deventer of Zutphen. Een wandeling door Bronkhorst, het kleinste stadje van Nederland, is ook mogelijk. Lekker uitgebreid koffiedrinken of lunchen aan boord en daarna de stad in. Of eerst de wandeling en daarna genieten van thee met lekkernijen of diner aan boord.

Wij reserveren graag een rondleiding door deze oude Hanzesteden voor U bij de lokale VVV.

Er mogen fietsen mee aan boord! Wij varen u ergens heen, en terug gaat u sportief fietsen, of andersom. Net wat u wilt.

 

 

Kinderfeestjes

 

De leukste kinderverjaardag op het water: de kinderen mogen de boot zelf sturen!! Bij mooi weer kan er gezwommen worden in een zandgat langs de rivier (Dan moeten er wel minstens 2 begeleidende volwassenen mee zijn).

 

De eet en drinklust van de kinderen is natuurlijk moeilijk te peilen maar vanaf verjaarstaart met iets te drinken tot en met pannekoeken aan het eind van de tocht is er natuurlijk van alles te bedenken waarover wij graag met U overleggen. U mag ook zelf alle consumpties meenemen.

 

Leuk om te combineren met een bezoekje aan het speelgoedmuseum in Deventer. Van knikker tot computerspel en alles daartussen vind je in het Speelgoedmuseum Deventer. Door het hele museum zijn er voor jong en oud mogelijkheden om te spelen met speelgoed dat niet iedereen zomaar in huis heeft liggen. Klik hier voor meer informatie over het speelgoedmuseum.

 

Bel of mail ons voor de mogelijkheden en voor uw reservering.

Prijzen vanaf € 5 per kind, Klik hier voor alle prijzen.